Raikkaat pyykkietikkauutuudet May Chang ja Mänty
Raikkaat pyykkietikkauutuudet May Chang ja Mänty

Oma suosikkini Saaren Tain pyykkietikoissa vaihtui ja muut jäivätkin kauas taakse.

Olen hyvin raikkaiden tuoksujen ystävä ja sitruksinen May Chang on aivan ihastuttava. May Chang eteeristä öljyä pidetään mielialaa nostattavana, rauhoittavana ja stressin poistajana. Ja ainakin oma mielialani menee taivaisiin tätä tuoksutellessa! May Chang on puu, mutta ei kuitenkaan sitruunapuu. Uskoisin kuitenkin jokaisen sitruunan tuoksun ystävän tuoksusta pitävän.

Toinen uutuus on ihanan kotoisa Mänty. Tämäkin voisi olla suosikkini, jos kotini ei olisi keskellä kauniita kallioisia mäntymetsiä. Lievän metsänkaipuun iskiessä riittää ikkunoista ulos vilkaisu ja kovemman kaipuun saavuttaessa voi astua ovesta ulos. Kaipuuta ei siis oikein pääse syntymään, mutta toisenlaisessa kodissa asustellessa mäntykin voisi olla suosikkini. Mäntyä ei olekaan yksistään tullut tuoksuteltua aikaisemmin. Oma nenäni löytää männystä myös eukalyptus-vivahteen, mutta on varmastikin hajuasia, josta ei oikein voi kiistellä.

Pyykkietikoitahan voi käyttää monella tapaa. Pyykkikoneen tai pyykin raikastamiseen, pyykin pehmentämiseen, kalkkikertymien ehkäisyyn tai vaikka pinttyneiden hajujen poistoon treenivaatteista. Pyykkikoneeseen se annostellaan huuhteluaineen lokeroon. Pyykkietikkaa voi käyttää myös moneen muuhunkin kuten siivoamiseen tai jopa silityssuihkeena.

Raikkaita uutuuksia, jotka saavat siivoussormet syyhyämään!